Over ons

Voshol Warmte-Elektrotechniek is een advies-, ontwerp- en installatiebedrijf met als specialisme klimaatbeheersing. Dit doen wij op allerlei gebieden, variƫrend van de glastuinbouw tot woning- en utiliteitsbouw. We gaan innovatie daarbij niet uit de weg en hebben in de praktijk al vaak bewezen dat praktische oplossingen prima samen gaan met kostenbeheersing, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat is altijd maatwerk en vaak een samenkomst van onze verschillende disciplines: Warmte (ook koeling en ontvochtiging), Elektro (ook assimilatiebelichting) en Isolatie.

Energie transitie

De energiemarkt zal de komende jaren snel veranderen. De energieproductie zal steeds meer lokaal plaatsvinden. Opslag en beheer zijn de belangrijkste uitdagingen. Deze uitdagingen gaan wij graag aan. Voshol Warmte-Elektrotechniek heeft alle expertise in huis om invulling te geven aan deze veranderende energiemarkt.

Klant staat centraal

Om tot resultaatgerichte toepassingen te komen verdiepen we ons niet alleen in ons vakgebied. We hechten er tevens veel waarde aan om exact te weten wie onze opdrachtgever is. Centraal staan de klant en het proces. Onze oplossingen worden onderdeel van een groter geheel en moeten daar naadloos en bedrijfszeker in passen. Een uitdaging die we iedere keer opnieuw aangaan, bij zowel kleine als grote projecten. Wij begeleiden u vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de installatie en het onderhoud. We zijn graag die betrokken partner die er op een duurzame wijze voor zorgt dat u geen klimaatzorgen meer heeft. Daar is het milieu mee gebaat, maar vooral u!

Wij werken niet alleen in Nederland, ook op internationaal niveau zijn wij actief. Met projecten over heel de wereld, onder andere Amerika, Rusland en China, strekt onze kennis en ervaring tot ver over de grens.

Sinds 2010 hebben wij een Canadees dochterbedrijf: JV Energy Solutions Inc. Wereldwijd worden de Voshol technieken succesvol ingezet.