Onlangs gingen Priva en Voshol de samenwerking aan voor de realisatie van een uitdagend tuinbouwproject in India. In Haiderabad, een metropool in het zuiden van India, wordt voor Simplyfresh een productiefaciliteit ontwikkeld. Simplyfresh is een voorstander van gezond en lokaal voedsel. Ze telen biologisch diverse sla- en koolsoorten, radijzen, wortels en kruiden. Het tuinbouw project omvat meerdere hectare met diverse kassen, hier worden de klimaat- en wateroplossingen van Priva toegepast. Voshol heeft de voorbereiding op zich genomen en heeft de supervisie over het project en de Priva installatie.

Een strakke planning

Bij de start van het project en het maken van de planning werd het Voshol en Priva direct duidelijk dat er snel geschakeld moest worden. De projectdeadline werd vervroegd wat voor alle partijen  een enorme uitdaging vormden. Het was een race om alles binnen de gestelde termijn voor elkaar te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt. Priva leverde op korte termijn de waterdoseersystemen, ontsmetters en procesautomatisering. Binnen de gestelde termijn hebben de medewerkers van zowel Voshol als Priva bergen werk verzet en zijn de containers met Priva apparatuur keurig op tijd vertrokken.

Voshol bedankt Priva

Voshol bedankt Priva voor haar inspanningen met een welverdiende taart. De taart werd in ontvangst genomen door het productieteam, logistiek en de collega’s die hard gewerkt hebben om de order op tijd gereed te maken.

Lees meer over dit project Simply Fresh.

Voshol en priva samenwerking in tuinbouwproject in India