Onlangs gingen Priva en Voshol de samenwerking aan voor de realisatie van een uitdagend tuinbouwproject in India. In Haiderabad, een metropool in het zuiden van India, wordt voor Simplyfresh een productiefaciliteit ontwikkeld. Simplyfresh is een voorstander van gezond en lokaal voedsel en produceert onder andere diverse sla- en koolsoorten, radijzen, wortels en kruiden. Het project bestaat uit meerdere hectare met diverse kassen waar de klimaat- en wateroplossingen van Priva worden toegepast. Voshol heeft de voorbereiding op zich genomen en heeft de supervisie over het project en de Priva installatie.

Toen Voshol en Priva met het project van start gingen, werd bij het maken van de planning direct duidelijk dat er snel moest worden geschakeld. Doordat de projectdeadline werd vervroegd was het voor alle partijen een enorme uitdaging om alles binnen de gestelde termijn voor elkaar te krijgen. Maar uiteindelijk is het gelukt; Priva leverde op korte termijn de waterdoseersystemen, ontsmetters en procesautomatisering. Binnen de gestelde termijn hebben de medewerkers van zowel Voshol als Priva bergen werk verzet en zijn de containers met Priva apparatuur keurig op tijd vertrokken.

Voshol bedankt Priva voor haar inspanningen met een welverdiende taart. Deze werd in ontvangst genomen door het productieteam, logistiek en de collega’s die hard gewerkt hebben om de order op tijd gereed te maken.

Voshol en priva samenwerking in tuinbouwproject in India