Vanaf 1 februari 2014 is JV Energy Solutions volledig in eigendom van de Voshol Groep. De Voshol Groep zet het bedrijf in haar huidige hoedanigheid voort. Patrick Voortman heeft zijn aandelen verkocht aan eigenaar Jan Voshol om zich volledig te kunnen concentreren op service, onderhoud en reparatie aan branders en ketels.

In de loop van 2014 zal JV Energy Solutions het nieuwbouwpand aan 80 Wigle Avenue in Kingsville Ontario betrekken. Om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn, wordt het magazijn bevoorraad met veelgebruikte materialen, merkregelapparatuur en bevestigingsmateriaal.

JV Energy Solutions richt zich op de aanleg, het onderhoud en de reparatie van complete kasverwarmingsinstallaties. Met name in Canada en Amerika worden onze projecten veelal op turnkey basis uitgevoerd. Dit realiseren wij in samenwerking met kassenbouwer Havecon. Zodoende heeft u te maken met één aanspreekpartner die alle mogelijke installaties voor u ontwerpt, levert en bouwt.

Wilt u meer weten over onze turnkey mogelijkheden? Op onze website www.jvenergysolutions.com vindt u meer informatie over onze projecten en producten: van complete kasconstructies, verwarmings- en koelinstallaties tot scherm- en verduisteringsinstallaties, klimaatcomputers en assimilatiebelichting.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!