Warmtetechniek

Klimaat en temperatuur beheersing is van groot belang voor het telen en kweken van gewassen. Dat kan zowel om koelen en/of verwarmen gaan, al dan niet gecombineerd met andere vormen van luchtconditionering. Voshol Warmte-Elektrotechniek verzorgt al jaren geavanceerde kasverwarmingssystemen, CO2 installaties, installaties voor warmtekrachtkoppeling, warmte- en/of koudeopslag, koelinstallaties en ketelhuissystemen. Voor advies op het gebied van warmtetechniek kunt u bij ons terecht.

Ook in systemen voor Het Nieuwe Telen lopen wij voorop. Door het tot stand brengen van een gecontroleerde luchtcirculatie wordt een gelijkmatiger klimaat gecreƫerd. Het resultaat: geen kou en vochtproblemen meer, effectiever in energiegebruik en een hogere teeltopbrengst. De inzet van warmtebronnen geschiedt veel effectiever, wat aanzienlijke besparingen met zich meebrengt.

Voshol levert alle toebehoren die in een warmte technische installatie nodig is. Denk hierbij aan: warmtewisselaars, condensors , buffertanks, Codinox, rookgasreinigers. Op het gebied van warmtekrachtkoppelingen is Voshol de specialist.

Voshol is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechnieken en wet- en regelgeving. Wij geven advies, ontwerpen uw warmte installatie en installeren deze. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en 24-uurs service en storingsdienst.

Heeft u ook een vraag of wilt u advies? Bel voor meer informatie naar 010 5114052 of neem contact op via contactformulier.