Isolatie voor de tuinbouw

Kostenbesparing, comfort en hogere teeltresultaten zijn de belangrijkste redenen voor isolatie op een tuinbouw bedrijf. We willen warm wonen en werken, en het koel houden in de zomer. We willen daarnaast energie besparen én met adequate klimaatcontrole zorgen voor hogere rendementen. Voshol Warmte-Elektrotechniek werkt met diverse technieken en isolatiesoorten, natuurlijk afgestemd op de betreffende situatie en gewenste resultaten.

Verschillende soorten isolatie

Met elk isolatie vraagstuk kunt u bij Voshol aankloppen. Wij isoleren namelijk niet alleen ketelhuizen, werkruimtes, productieruimtes, kantoren en opslaglocaties. Ook isoleren wij warmte opslagtanks, menggroepen, transportleidingen, koelleidingen en buitenleidingen en beschermen we deze tegen externe invloeden. Er zijn namelijk verschillende soorten isolaties te verkrijgen, denk hierbij aan:

  • Thermische isolatie
  • Akoestische isolatie
  • Brandwerende isolatie

Maatwerk isolatieoplossingen voor tuinbouw en utiliteit

Samen zoeken we naar de optimale oplossing voor uw specifieke wensen op het gebied van isolatie. Daarbij hebben onze vakmensen volop oog voor de afwerking. Hiervoor gebruiken we onder meer aluminium plaat, welke in onze eigen werkplaats op maat gemaakt wordt. Onze specialisten verzorgen eveneens concrete oplossingen in akoestische isolatie.

Isolatiemateriaal in uw gewenste kleur

We isoleren met diverse materialen, zoals Rockwool, Armaflex en Isover Technipanel. Voor tanks en buitenleidingen biedt Plastisol Colorcoat oplossingen welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Zo kunt u uw isolatie van de tank of leidingen matchen met de kleuren van uw huisstijl.

Projecten tuinbouw isolatie

Wij zijn trots op de vele mooie tuinbouw isolatie projecten die Voshol de laatste jaren heeft uitgevoerd. Zoals bij paprika kwekerij Carlo Zwinkels waar een luchtkanaal bij de warmte pompen in het ketelhuis is geplaatst. De akoestische luchtkanalen waren klant specifiek aluminium plaat zetwerk.

Een ander compleet isolatie project is Solyco. Voshol heeft hier de complete warmte installatie gedaan alsmede alle isolatie van onder andere het ketelhuis met de leidingen, de wkk en de warmte opslagtank in klant specifieke kleur.

Meer informatie ontvangen over isolatie voor de tuinbouw

Heeft u ook een isolatie vraag of wilt u advies over het isoleren van uw ketelhuis, watertank, warmte opslagtank of wkk? Bel voor meer informatie naar 010 5114052 of neem contact op contactformulier.

Isolatie voor de tuinbouw en ketelhuizen