Elektrotechniek

Voshol Warmte en Elektrotechniek is de expert en installateur op het gebied van elektrotechiek. We leveren maatwerk elektrische installaties, vooral voor de glastuinbouw maar ook in kantoorpanden. We zijn meegegroeid met de complexiteit van de moderne kassenteelt en bieden maatwerk in zwak- en sterkstroominstallaties, assimilatiebelichting en computersystemen, waaronder Priva klimaatcomputers. Daarbij maken we graag gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en modernste voorzieningen. We volgen deze op de voet. Een voorbeeld hiervan is de toepassing van LED al dan niet in combinatie met Son-T.

Voshol technici verzorgen de bouw van schakelpanelen in eigen beheer. Dat maakt ons snel, betrokken en flexibel in de levering van maatwerk. Onze medewerkers zorgen voor een prettige, persoonlijke begeleiding en onze service monteurs staan 24/7 voor u klaar. Dus voor uw gehele elektrotechnische installatie van ontwerp tot installatie bent u bij Voshol aan het juiste adres.

Heeft u ook een vraag over een elektrotechnische installatie of wilt u advies? Bel voor meer informatie naar 010 5114052 of neem contact op contactformulier.

Wij zijn dealer in Priva klimaatsystemen, voor meer informatie over Priva: klik hier