Diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare speler op het gebied van installatietechnieken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zowel op de Nederlandse als de buitenlandse markt actief. Met onze jarenlange ervaring staan wij altijd voor u klaar.

Bij Voshol kunt u terecht voor de volgende diensten:

Voor iedere ontvangen aanvraag nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Dit gebeurt aan de hand van een vrijblijvend oriƫnterend gesprek, zodat wij en u weten wat er nodig is om uw project te kunnen uitvoeren. Hierna maken wij een volledige aanbieding op maat, passende bij de installatie die u wilt hebben.

Turnkey projecten

Heeft u een groot project? Dan kunnen wij de projectbegeleiding op ons nemen. Hierdoor hoeft u geen externe partij in te schakelen, waardoor u kosten kunt besparen.

Voor het uitvoeren van projecten, werken wij samen met eigen mensen en met onderaannemers die al jaren met ons en onze materialen werken. Dankzij onze specifieke kennis en betrouwbaarheid in de elektrotechnische installatiebranche, zijn wij een graag geziene partner om samen te werken met anderen.

Om u te verzekeren van een betrouwbare installatie, voeren wij na elk voltooid project, een uitgebreide controle uit. Wij werken volgens de richtlijnen van de verzekeraars en met de modernste kabelberekeningsprogramma’s. De projecten die wij in Nederland uitvoeren, voldoen allemaal aan de normen; NEN 1010 voor veiligheidsbepalingen in laagspanningsinstallaties en NEN 3140 voor veilige bedrijfsvoering.

Heeft u een project in het buitenland? Wij werken ook internationaal. Wereldwijd hebben wij ervaring met installaties. Wij hebben kennis op het gebied van de in Belgiƫ geldende AREI richtlijnen voor installaties en wij passen, als dat vereist is, de UL normering toe. Dankzij onze eigen vestiging in Canada, is het voor Voshol eenvoudig om aan de Canadese en Noord-Amerikaanse norm te voldoen.

Of u nu in Nederland een project met ons wilt starten, of dat u zich in het buitenland bevindt, bij Voshol bent u altijd aan het juiste adres.